5 antwoorden op “SNAP SHOTS – spelevaren”

    1. Heel leuk: een file van foto’s met allemaal verschillende bootjes en verschillende mensen. Vooral die oudere meneer met struise bloemenhoed doet het goed.

  1. Thuisgekomen en de foto’s beter bekeek had ik ook een wat verontwaardigde reactie. ‘Leve de lol’ in tijden van Corona. Dat had ik minder toen ik langs die scenes ging en ik moest glimlachen om het plezier dat ik hoorde en zag. Hoe tegenstrijdig.

  2. In Trouw las ik (10 augustus 2020): ‘Maar kan dat eigenlijk wel, een feestvakantie in tijden van corona? Tweeling Tijmen en Ole Laeven (20) uit Culemborg vindt van wel. Mits je na thuiskomst in Nederland maar een tijdje wat minder mensen ziet en je goed aan de afstandsregels houdt. Het is woensdag, de clubs zijn nog open en ze zijn met twee vrienden net aangekomen in buurdorp Malia. Ze zitten ’s avonds aan een cocktail op het terras van bar Drunk Havana. Bij aankomst hebben ze hun handen gedesinfecteerd met de gel die op alle tafels staat, nadat de ober met een doekje is langs geweest – met een mondkapje op. “Wij gaan niet alleen maar feesten”, zegt Tijmen. “We willen ook onze rust nemen. Maar als jongeren hebben we toch ook een uitlaatklep nodig. In Nederland lukt dat minder goed.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *